Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Михаела Филева вече е висшистка! Завърши с отличие

Популярната изпълнителка Михаела Филева може да се похвали, че вече има завършено висше образование.

Брюнетката, която доскоро гледахме като част от журито в популярен музикален формат, явно не си е губила времето по време на карантината.

Самата тя се определи като „карантинена кралица”. И побърза да се похвали, че е взела с отлична оценка държавния изпит по специалността си.

Така поп дивата най-накрая взе тапията, към която се стремеше от дълго време.

Малко след като сама се похвали в личния си профил в популярна социална мрежа, Филева започна да трупа похвала след похвала.

Последователите я радваха с искрени поздрави. Мнозина изразиха категоричността си, че никой не се е и съмнявал в успешното й представяне.

Други пък бяха искрено изненадани, че въпреки многото си ангажименти тя все пак е успяла да отдели необходимото време и да се концентрира. Подготовила се е достойно за финалното си представяне и е успяла наистина да впечатли изпитващите.

Сега Михаела има друга важна задача – да си почине подобаващо. Вероятно по примера на много от родните ни звезди, младата певица ще се отправи към родното Черно море, където да разпусне от университетските неволи и изпитания.

Очаква се наесен тя да стартира сезона заредена и още по-уверена. Все пак вече има академично признание за това, което прави.

Прегледана: 10114
1 Коментар
  1. Radoslav казва

    Страхотен, много и позитивен, интелигентен трудолюбив млад човек…много се радвам за нея и винаги съм е подкрепял като скромен нейн почитател. ✌️

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече