Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заради сметки, чистене и готвене Сашо Кадиев развали семейството си!

Александър Кадиев и половинката му Таня Тончева са разделени, гръмнаха медиите.

Според информацията, която се тиражира онлайн, битовизмите във връзката между двамата млади родители взели връх и те са решили да прекратят съвместното си съжителство.

Нещо повече – тиражира се дори версията, че в живота на Кадиев има нова жена. С нея той вече се бил събрал под един покрив. Доказателство в тази посока е и катастрофата, която сполетя водещия наскоро. Според думите ми той отивал от вкъщи на работа, когато го връхлетял тир. Маршрутът обаче нямал нищо общо с този, по който синът на Катето Евро пътувал обичайно.

Ще припомним, че неведнъж красивата хореографка е споделяла, че със Сашо имат много пререкания. Карали се най-вече за обикновени, битови неща. Че сметките не са платени, не е изчистено или няма прясно приготвена домашна храна за Кадиев било истински катаклизъм. Той излизал извън кожата си и заформял страшни скандали на партньорката си. Вместо да сложи картите на масата и да се изясни него, на свой ред Таня събирала багажа – своя и на дъщеря им – и забегвала за родния Пловдив.

Това се случва прекалено често за едно нормално семейство, коментират свидетели.

Самият водещ пък е споделял, че няма намерение да узакони отношенията с майката на детето си, защото и двамата уж не били сигурни, че са намерили любовта. Дали това се отнася наистина и за двамата, или е плод на новата реалност в живота на Сашо можем само да гадаем.

Но факт е, че семейството на сина на Евро не просъществува така, както на нея й се искаше.

Прегледана: 11538

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече