Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

БЕЗ МЪЖ до себе си: Антония Първанова натрупа МИЛИОНИ (+Вижте как семейството й се преборило с КОВИД)

Евродепутатката Антония Първанова отново е в устата на хората, след като в драматична тв изповед призна, че едва не изгуби един от кандидат-зетьовете си заради Ковид-19. Бившата лидерка на НДСВ е изкарала вируса с цялото си семейство.

Първанова била отпаднала и със затруднено дишане цели 10 дни, а голямата й дъщеря кашляла шест седмици. „Нейният годеник почти го изгубихме на два пъти, много беше сериозно при него. Малката дъщеря и нейният годеник го изкараха за два-три дни“, обясни Първанова, която е лекар. Децата й – по-голямата Лора и по-малката Блага, от години живеят във Великобритания, където работят, затова загрижената майка давала съвети и рецепти по телефона.

„И не ме питайте как се лекуват четирима души във Великобритания по телефон, как се изпраща кислороден апарат, как не се спи по цели нощи, как температурата на човек от 42 градуса става на 34 и какво значи това за една майка“, сподели 58-годишната бивша депутатка.

Като малка Лора искала да стане музикант. „Хвана цигулката още на 3. Положи много труд. Когато стана на 18, ми каза: „Мамо, като музикант в България няма да бъда удовлетворена и пълноценна“. Днес ми е много мъчно, че се отказа от професията. Тъжно ми е, че е имала право. Тя завърши международни отношения, след това и международни финанси“, разказа майка й. 

Днес Лора е преуспяваща бизнес дама, а сестра й също гради име, но в друга сфера модата. Тя завършва моден дизайн и бързо започва в една от най-реномираните фирми, където се занимава с обслужването на специални клиенти. За баща им депутатката не говори. Тя се разделя със съпруга си още докато живее в родния Добрич, където работи като педиатър и училищен лекар. пише „Ретро“.

Стажът й като депутат започва през 2001 г. с възхода на царската партия, когато напуска родния си град. Там клюкарите й приписват не един и два флирта с известни съграждани, като на всяка хубава жена.

Въпреки че работата като евродепутат с голямата заплата и интересните срещи е мечта на почти всеки българин, Първанова не мислеше така заради многото ангажименти и пътувания между София и Брюксел. „Коя жена би имала нормален семеен живот, след като три нощи спи в една държава, а следващите – четири в друга?“, недоумяваше тя.

Затова и така не се показа официално с мъж до себе си, като често обичаше да повтаря, че представителите на силния пол се плашат от умни жени. Явно обаче кандидат-зетьовете й са се престрашили да заживеят с Лора и Блага, а ние тръпнем от нетърпение да видим кога бившата депутатка ще влезе в клуба на готините баби.

Прегледана: 25806

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече