Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Яна Маринова по бански! Не изглежда да е раждала! Не изглежда на 41!

Яна Маринова открай време се слави като изключително атлетична и добре сложена.

Явно времето не оказва влияние на тази й слава. От снимки, които звездата качи в личния си профил в Инстаграм, става ясно, че към днешна дата тя е все така привлекателна.

Въпреки че прехвърли 40 години, Маринова демонстрира завидна форма. За пореден път показва и че раждането не е променило кръшната й фигура.

Разбира се, актрисата полага много грижи, за да изглежда в топ форма, но много жени не успяват да постигнат подобни релеф и извивки и при строг режим и ежедневни тренировки.

Снимките, които провокират тези ни размисли, са от Слънчев бряг. В момента Яна разпуска там и се забавлява, напук на всичко случващо се в държавата.

Компания й прави красива блондинка. От думите на актрисата разбираме, че приятелката й Краси остава зад кадър при снимките на всеки филм. Но именно заради нея и колегите й актьорския състав винаги изглежда добре.

Скоро след като снимките бяха качени, заваляха коментари по адрес на двете красиви жени. Мнозина са на мнение, че трябват повече такива фотоси. По този начин ще се възвърне увереността и желанието на хората да се забавляват по българското черноморие. Нито е толкова лошо, нито е толкова опасно, нали?, пише онлайн фен на Яна.

Прегледана: 15502

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече