Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ралица Паскалева – щерка на милионери. Обиколила 45 държави преди да стане на 30! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ралица Паскалева – щерка на милионери. Обиколила 45 държави преди да стане на 30!

Актрисата Ралица Паскалева, която всички харесаха в ролята на доктор Галя Стилиянова, не може да се оплаче от финансовите си възможности.

Или по-скоро от парите, с които разполагат родителите й. От няколко дни най-обсъжданата тема около красивата брюнетка е фактът, че идва от семейство на милионери.

За периода от 2011 до 2018 година семейство Паскалеви са отчели нетни приходи в размер на над 2 800 000 лева, разкрива в. „Галерия”.

Бащата на Ралица – Красимир Паскалев – по професия е инженер. В родния град на актрисата Русе той развива разнопосочна дейност, свързана със строителството. Има проектантска фирма, делата на която също вървят добре.

Майката Даниела не остава по назад. Освен най-голямата кетъринг компания в града, тя притежава сватбена агенция и няколко бутика за цветя. Въпреки че цените на предлаганите от нея услуги и продукти са доста над средните, тя не може да се оплаче от липса на клиенти. Най-заможните русенци търсят съдействие от нейна страна при всеки по-важен повод или мероприятие.

Именно тези успешни начинания на родителите й са открили света пред Ралица още в младежките й години. Далеч преди да навърши 30 години, тя е вече обиколила десетки държави. Почивала е в луксозни курорти и си е позволила доста глезотии, за които хората от нейния бранш могат само да мечтаят.

Прегледана: 12354

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече