Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
7 идеи за мъжки подаръци до 50 лева - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

7 идеи за мъжки подаръци до 50 лева

Когато искаме да зарадваме любимия мъж, рядко сме склонни да пестим средства, но понякога бюджетът го изисква

Изобщо не е задължително да избираме скъпи подаръци за мъжете, ако целим да ги изненадаме приятно. Да, понякога можем да си го позволим и е излишно да пестим, когато искаме да зарадваме близките си. В други случаи обаче се налага да се съобразяваме с бюджета си, или сме канени на повод на познат, който не влиза в категорията „любим човек“.

Е, тогава може да се възползвате от тези 7 идеи за мъжки подаръци, които ще ви струват не повече от 50 лева:   

  1. Термо чаша

Грешите, ако смятате, че това е скучна вещ, която всеки притежава и трудно може да се превърне във вълнуващ жест. Ако погледнем от практичната страна, днес мнозина предпочитат да приготвят кафето си у дома, а често и самата работа изисква да са в движение.

Ето защо термо чашата е идеалната придобивка за съвременните мъже. Те от своя страна надали ще се сетят да инвестират в такава, освен ако вие сами не се погрижите за това.

Помислете за дизайна – нека да е свързан с харесван отбор, филм или друг мотив, което допълнително ще подчертае специалното отношение на празника.

  • Стилен портфейл

Един универсален подарък, който е удачен винаги и никой мъж не би се разочаровал да го получи.

От вас се изисква само да бъдете бдителни за вкуса на мъжа, както и за неговия стил, за да изберете правилния модел. Има кожени варианти на тези цени, както и еко материи, които имитират и заместват чудесно естествените.

Само не пропускайте да добавите пара в портфейла, защото той никога не се подарява празен.

  • Колан – ключът е в детайлите

Момчетата обичат да носят дънки, а без колан визията им не е съвсем завършена. Ако поднесете колан също не може да сбъркате, защото той винаги ще бъде от полза, дори бъдещият собственик да притежава няколко вида. Така ще внесете разнообразие в гардероба му и ще възможностите за съчетание с останалото облекло.

Добро решение, стига да сте наясно какви са очакванията и какво подхожда на този, за когото купувате подарък.

  • Спортни принадлежности

Ако мъжът тренира редовно, това са аксесоари, които винаги ще са му нужни. Дали ще са ръкавици за фитнес, спортен сак или екип, преценката остава във ваши ръце, която трябва да бъде направена в зависимост от вида на тренировките и заниманията.

 Не забравяйте, че доста класни марки произвеждат принадлежности от този сорт, което ще превърне подаръка не само във функционална придобивка, но и в допълнение към цялостния стил на мъжа.

  • Технологична джаджа

Може да е дрон, стига да го намерите изгодно и да успеете да се вместите в рамката на бюджета. Насочете се към по-обикновени джаджи, ако се затруднявате с параметрите при избора. Едни слушалки например със сигурност няма да стоят прибрани в шкафа и да скучаят, а ще напомнят на собственика си ежедневно за вас.

  • Пособия за къмпинг или барбекю

Ако мъжът обича да посещава къмпинги, няма нищо по-хубаво от това да покажете, че цените начина, по който прекарва свободното си време. Потърсете в магазините и сами изберете от богатата гама артикули за развлечения сред природата.

  • Бижу (или книга)

Шансът да попаднете на мъж, който обича бижутата, не е толкова малък, колкото ви изглежда. Тук е много важно да сте предварително информирани – носи ли гривна, или по-скоро колие, а може би изобщо няма такива интереси…

Тогава се въоръжете с ценно четиво от последните топ заглавия, които биха могли да провокират вниманието му. Има и колекционерски издания, а те са истинска чест за онези, които копнеят да присъстват в библиотеката им.  

Подаръци за мъже от NeoStyle

Прегледана: 7547

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече