Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маги Вълчанова: Имам нов мъж до себе си и пак съм щастлива! (След развода получава минимална издръжка)

Маги Вълчанова е от онези победителки в конкурса, които наложиха името си. Тя бе обявена за най-красива нашенка през 2000 г., а после се утвърди и като една от най-успешните ни манекенки.

Ослепителната пловдивчанка бе особено търсена за реклами и ревюта на бельо, мнозина я наричаха Тялото, а мъжкият журнал „Плейбой” я пожела гола на корицата си.

Днес, 20 години след триумфа й и 3 години след развода с Румен Георгиев Мис България 2000 признава, че отново е влюбена.

„Има мъж до мен от няколко месеца. Млада и свободна съм, защо да нямам човек до себе си? Пораснах достатъчно, за да разбера, че щастието ми зависи от самата мен. Румен също си има нова половинка, децата я познават и тя добре се грижи за тях, когато им отидат на гости“, разкрива Маги в интервю за „Уикенд“.

С Румен се женят по любов, но различни обстоятелства през годините разтрогват брака им. Вълчанова отрича да са се разделили заради изневяра и е категорична, че не е толкова дребнава. От брака й с милионера й остават две деца и една кола.

„След развода дава издръжка само за децата. След съдебно решение сумата е малко по-голяма от тази, която държавата е определила за нормална. Затова казвам, че по-голямата част от бюджета на семейството го осигурявам аз. Грижа се за синовете ни, нямам гледачка и майка, които да помагат. Румен осигурява дрехи и други необходими за децата неща, води ги на спорт…“, обяснява Маги.

Луксът не й липсва. Радва се на свободата си и новия си живот.

Прегледана: 14508

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече