Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

След раздялата с мъжа си Коко Каменаров: Вижте Радина Червенкова – НЕУЗНАВАЕМА! (ФОТО ТУК)

Радина Червенкова направи своя публичен дебют, след като през последните 2 години се бе скрила от публичното пространство. Бившата говорителка на БНТ уважи с присъствието си го ежегодните журналистически награди в памет на покойния й колeгa Димитър Цонев, които се организират от фондацията, основана на негова име, в помощ на младите таланти в професията.

Всяка година наградите се раздават в столичния хотел„Маринела“, а организатори са наследниците – дъщеря му Деси Цонева и синът му Димитър Цонев-младши.

Неговата дългогодишна колежка и приятелка Радина Червенкова винаги е сред поканените. Този път обаче тя пристигна на церемонията сама, без съпруга си Коко Каменаров, с когото градската клюка гласи, че са разделени от Коледа насам, пише „Ретро“.

Животът на свободна жена очевидно се отразява повече от добре на Радина, която е разцъфнала. Впечатляващата й визия събра погледите на всички присъстващи.

Новинарката блесна с ново къса прическа, наподобяваща стила на принцеса Даяна, бронзов тен и стилна рокля с извезани камъни по нея. 62-годишната легенда на БНТ, изглежда е преодоляла напълно поредицата от трудности в личен план, които я сполетяха в последните 2 години, и отново е изпълнена с желание за живот и светски срещи.

Припомняме, че преди да понесе удар от дългогодишния си съпруг Коко Каменаров, който заживял с друга, Радина се срещна с още пo-голяма драма – тежката диагноза рак. След като извървя дългия път на лечението, от няколко месеца насам тя е напълно здрава.

За да се отърси от всичко, което й се насъбра, както и от напускането на БНТ, където не успя да се пенсионира, тя прекара известно време при голямата си дъщеря Десислава в Швейцария, където имала възможност да се порадва на внучето cи.

Прегледана: 18573

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече