Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Радев – отличничка на випуска! Ето я на изпращането!

Дарина Радева – дъщерята на президената Румен Радев и банкерката Гинка Касякова – завърши с отличие XII клас.

Девойката, която е наследила упоритостта на баща си и финеса на майка си, беше сред наградените с грамота за отличен успех завършващи на столичното 35 СОУ „Добри Войников”. Дарина беше в паралелка с интензивно изучаване на английски и френски език, пише в. „Ретро” и допълва, че девойката се е представила повече от добре на двете задължителни матури.

Какви са обаче амбициите и за образованието в бъдеще щерката на Румен Радев пази в пълна тайна. Самата тя е споделяла, че й се отдават всички предмети в училище. Именно поради това не е ясно на какво висше образование се е спряла.

Близки до чаровницата смятат, че като нищо Дарина може да последва и напора на сърцето си и наесен да бъде част от новия випуск на НАТФИЗ. Сцената е нещо, което най-много я влече.

С театралната школа към училището си тя е обиколила голяма брой театрални конкурси – у нас и в чужбина. В повечето случаи тя влиза в главната роля в постановките, а журито остава очаровано от младата наследница на президента.

Каквото и да избере Дарина за бъдещето си развитие, обаче, без съмнение ще има успех, коментират близки на президентското семейство. Момичето нито за миг не е проявило превземки заради позицията, на която е баща й, а е здраво стъпило на земята.

Ето я Дарина на изпращането!
Прегледана: 13967
1 Коментар
  1. оффф казва

    Как е на вкус ануса на Мунчо?

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече