Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Биляна Лазарова си спряла кърмата, за да може да ходи на море! (+ Защо заряза новороденото си бебе)

Певицата и риалити звезда Биляна Лазарова спряла умишлено кърмата си с хапчета и отбила бебето още през първите му дни, научихме Nie-jenite.

19-годишната моделка не искала да се ангажира излишно с кърмене и нощно будуване и предпочела да храни бебето с адаптирано мляко. Така не се налага да е неотлъчно до него и майка й спокойно може да я сменя, докато тя излиза с приятели.

Освен това Биляна и и таткото на детето й Ангел Исакиев планирали скорошна почивка в Гърция. Тъй като се притесняват да вземат със себе си и бебето, младата майка решила, че ще е най-добре да не бъде зависимо от кърмата.

Тези дни певицата и нейни приятелки се възползваха от свободното си време, за да отидат на басейн. Лазарова остави 2-седмичното си бебе на грижите на баба му, за да може да релаксира малко. „Имам нужда от малко време и за себе си“, обяснявала Биляна на дружките си.

Поведението й разгневи мамите по форумите, според които бебето е твърде малко, за да бъде отделяно от майка си. „Новороденото в момента има най-голяма нужда да усеща майчината ласка. Да не говорим за ползите от кърменето“, размахват пръст в социалните мрежи.

Прегледана: 16891

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече