Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дъщерята на Петър Стоянов със заплата над 100 000 лв! Вижте къде работи!

Дъщерята на президента Петър Стоянов не може да се оплаче от липса на финансови средства. Младата Теофана обаче не разчита изцяло на издръжка на татко си, а се труди в богата международна компания. Според запознати средната заплата за позицията, която Фани заема, е между 65 и 90 хиляди швейцарски франка. Прости сметки показват, че това прави над 115 хиляди лева. В това число обаче не влизат бонусите, които служителите редовно получават.

Работното място на чаровната брюнетка е ситуирано в Швейцария и по-точно в Женева, като въпросната фирма има офиси в повече от 75 държави по-света. В красивия град Теофана е прекарала голяма част от живота си. 30-годишната млада дама се установява там веднага след края на мандата на баща си.

Майка й се мести на солидна позиция в швейцарския град, а щерката на Стоянов започва да учи. Съучениците й в престижното училище, което посещава, са наследниците на много богати и известни личности от цял свят.

Школофката там дава на Фани, както я наричат галено, солидни основи. Тя продължава образованието си в едно от най-реномираните висши училища в Eвропа – London School of Economics.

Именно солидното образование и упоритостта й, допълва Теофана, са й помогнали да си извоюва добрата работна позиция. Никога не е използвала името на баща си за трамплин, заради което на този етап е изключително доволна от постигнатото.

Прегледана: 12062

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече