Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Поли Гергушева 5 месеца крила, че чака бебе (+ Пандемията провали сватбата й)

Водещата на предаването „Култ” по Би Ти Ви Полина Гергушева 5 месеца крила, че е бременна. Заместничката на Петя Дикова, която очаква второ бебе, запазила  в тайна новината дори от най-близките си приятели. Роднините й изчаквали тя първа да съобщи за щастливото събитие, за да се похвалят.

„От септември няма да се виждаме със зрителите, защото излизам в майчинство. В пети месец съм вече, но не ми личи. Свекърва ми с нетърпение очакваше момента, в който спокойно ще може да се похвали, че ще става баба. Пазехме го в тайна”, сподели бъдещата майка. Заедно с таткото Борис Мечкуев били планирали да обзаведат детската стая през септември, 2 месеца преди бебето да се появи.

Пандемията от коронавирус провалила планираната сватба на Поли. Двамата избрали дата и място на сватбата. Избрали си изнесен ритуал на скалите в село Тюленово на Северното Черноморие и празненство на открито. С Борис изпратили покани на над 300 човека, но ограничителните мерки ги принудили да изчакат първо раждането на бебето, пише „Уикенд“.

„Живот и здраве, ще се оженим догодина с една малка шаферка или шафер. Още не знаем пола му”, разкри Гергушева.

Бъдещите младоженци се срещнали преди 3 години и заживели заедно още в първите дни на връзката си. Любовната им история е достойна за филмов сюжет. „Видяхме се за първи път една зимна сутрин, когато паркирах колата си на единственото свободно място на пракинга пред Би Ти Ви, което беше до неговата. Секунди бяха достатъчни, за да разберем, че сме се харесали от пръв поглед. За мен денят продължи по обичайния начин, докато не го видях  на един от мониторите – беше гост в „Преди обед” заедно с приятели, сред които и стилистката Антония Йорданова.

По-късно я попитах за него, а, изглежда, и той беше споделил за непознато момиче, което е харесал. Така, благодарение на нея, той ми писа и ме покани на среща. 10 дни по-късно вече бяхме заедно”, разказва Поли.

Двамата с Борис открили много общи неща помежду си. От пролет до есен  карали велосипеди, а Борис ходел на състезания по колоездене.  Гергушева се научила да кара ски, а той бил неин учител. Освен това заедно ходели на фитнес и йога. Двойката често пътувала извън страната, а най-любимата им дестинация, която са посетили заедно, била Мароко и пустинята Сахара.

Чаровната водеща и приятелят й се сгодина през февруари. В месеца на любовта красивата блондинка получи предложение и годежен пръстен с диамант. Любимият й Борис е четвърто поколение художник. Син е на Веселин Мечкуев – член на управителния съвет на Камарата на дизайнерите у нас. Баща и син се занимават с изграждане на панаирни и изложбени щандове, пространствен графичен дизайн, интериорна и екстериорна реклама, хотелиерска, ресторантньорска и туристическа дейност.

В Би Ти Ви е известно, че в началото на кариерата си в медиата, хубавицата има кратка връзка с шефа си Венелин Петков. Двамата се разделят бързо, но запазват добрите си отношения.

Прегледана: 14962

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече