Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Миглена Ангелова категорична: Не искам да се омъжвам за Кузман! (Каква е неговата реакция? + Подробности за връзката им) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Миглена Ангелова категорична: Не искам да се омъжвам за Кузман! (Каква е неговата реакция? + Подробности за връзката им)

„Не бих се омъжила за Кузман и той го знае“, категорична е бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова. Заедно с бизнесмена Кузман Примджамов имат 3-годишна връзка и се чувстват чудесно заедно, но не мислят за брак.

Журналистката вече има 4 развода зад гърба си и е научила урока си. Самият Кузман също има един провален брак и смята, че подобни официалности са излишни.

„Само един плюс, ако видя от брака, веднага ще го направя. На секундата. Но не виждам смисъл в брака“, отсича Примджамов в интервю за „Галерия“.

Двамата се запознават преди 3 години случайно в едно заведение.

„Имах среща с моя приятелка, закъснявах и й звъннах да й кажа, че ще се забавя. А тя ми каза да не се притеснявам, защото си говори с приятел. На майтап й споменах да го задържи, ако е симпатичен. Аз наистина се пошегувах, защото никога не се държа така, но тя наистина го беше задържала“, спомня си Миглена.

Впечатлил я е с острия си ум и чувството си за хумор, но не е било любов от пръв поглед.

„Нещата не се случиха изведнъж, а постепенно и естествено. Така разбрах, че с този човек ми е хубаво да се виждам, да говоря и малко по малко да решавам и други проблеми“, откровена е водещата.

Кузман се заминава с консултантска дейност – помага на фирми да подредят бизнеса си. В известен смисъл с Миглена имат сходни професии, тъй като тя съветва телевизионни екипи как да оптимизират дейността си. Води и YouTube канал „Искрено и лично“.

„И двамата сме много подредени хора, които трябва да подредят себе си за другия. Забавно е“, смее се Миглена.

Прегледана: 12547

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече