Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Какво се случи с Виктория Георгиева: Толумбичката на Криско се топи като лед, но ефектът вече е обратен! (СНИМКИ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Какво се случи с Виктория Георгиева: Толумбичката на Криско се топи като лед, но ефектът вече е обратен! (СНИМКИ)

Гласовитата Виктория Георгиева започва да върви по тънък лед!

По тънък лед върви талантливата певица Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на Евровизия. Вики ни е позната от „Х Фактор“ и най-вече като „толумбичката“ на Криско, който беше неин ментор във формата.

Този прякор обаче отдавна не е актуален, защото Вики отслабна. Тя успя да свали доста килограми от тялото си още преди няколко години като тогава се подложи на спорт и здравословен режим. Георгиева спря вредните храни, бързите въглехидрати, пърженото и газираните напитки.

Доскоро всички се възхищаваха на волята й, но нещо се промени. По време на последните си телевизионни изяви Виктория Георгиева изуми с визия и по-скоро с излъчването си.

Чаровницата е видимо стопена, но лицето й изглежда вяло, отпуснато и сиво. От предишната й сладост и жизненост няма и следа, а макар и млада, певицата изглежда състарена.

Това моментално направи впечатление на зрителите – убедени, че в стремежа си да бъде слаба, Вики се погубва. Източници, близки до нея, пък разкриха, че това наистина е така. Предразположена към напълняване, Виктория все по-често гладувала и не живеела нормално.

„Не млада, направо малка си е още. А това, което си причинява, може да я поболее. Погледнете я и ще видите, че е все посърнала, унила, изглежда като болна, а не е. Дори и като тулумбичка беше много по-сладка“, коментират в мрежата.

Прегледана: 22154

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече