Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ирина Тенчева посегна на лицето си: Разликата в годините с Иван си каза думата! (Подробности + снимки)

Ирина Тенчева е жена и суетата не й е чужда!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се появи с „ново“ лице. Потребители в мрежата моментално фиксираха промяната, която макар и не драстична, бие на очи.

Любимата на Иван изглежда значително по-подмладена и свежа в лицето, а впечатление правят добре изпълнените й и гладки скули. Нещо, което при жена, прехвърлила 40-те (при това не вчера), рядко се постига естествено.

Запознати коментират, че Тенчева най-сетне се е решила и се е подложила на процедура по поставяне на филъри, които изпъват бръчките и възстановяват загубения обем в кожата на лицето.

Подобна интервенция е добре позната на 29-30 годишните ни моделки и плеймейтки. И само можем да поздравим Тенчева, че е прибегнала до нея много по-късно. Възрастта обаче си казва думата, а и разликата в годините с Иван Христов не е в нейна полза.

Близки до семейството източници разкриха, че продуцентът е все така влюбен в жена си и я гледа в очите, но тя не лежи на тази кълка.

„Ирина е умна и познава изменчивата природа на мъжа. Днес я обича, утре хуква при друга. Наясно е, че духовната близост и домашния уют са важни, но не са всичко. Занемари ли се жената, работата я пиши бегала“, коментират запознати.

Това явно си е казало думата и Тенчева е решила да вземе мерки овреме. А и стига да не прекалява с тях, подмладяващите интервенции са само в неин плюс.

Прегледана: 43572

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече