Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Пълна промяна: Антония Петрова е неузнаваема! (Какво направи с лицето си – СНИМКИ)

Лицето на Антония Петрова е просто неузнаваемо!

Какво, за Бога, направи с лицето си Антония Петрова – Батинкова?! Над този въпрос си блъскат главите потребители в мрежата при вида на последните й снимки. Промяната е огромна и то към добро, а Антония не прилича на себе си.

Толкова миловидна, свежа, изпъната и симетрична във физиономията не сме я виждали никога. Дори и по време на конкурса Мис България преди години, когато грабна короната и предизвика чутовен скандал сред обществеността.

Над снимките си г-жа Батинкова обяснява, че перфектният й вид се дължи на услугите на топ гримьор. Нито за нас, нито за потребителите обаче, това твърдение е чистата истина. Тя и досега движете обилно намазана, но по-скоро предизвикваше обратен ефект.

Вариантите са два – или Тоца (както още я наричат) се е оставила във вещите ръце на някой опитен пластичен хирург или дерматолог, или е попаднала на уникална програма за фотошопиране.

Зевзеци пък се шегуват, че явно миската се е стреснала от новината за истинската й възраст, разпространена в мрежата преди дни. Тогава се оказа, че Антония Петрова отдавна е прехвърлила 40-те, но крие годините си заради неправомерното участие на Мис България.

Каквато и да е причината за новата й визия, пожелаваме й да я задържи! Резултатът си струва!

Прегледана: 16061

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече