Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жана Бергендорф разкри тайната на отслабването си! Фенове: Ще си увредиш бъбреците

Жана Бергендорф разкри тайната на невероятното си отслабване и блестящата форма, в която е от няколко месеца насам, видяхме Nie-jenite.

Изпълнителката на „Самурай“ дълго време се бореше с килограмите, а покрай депресията и проблемите с наркотици рязко бе качила над 20 кг. От известно време феновете й забелязаха коренна промяна в нея и започнаха да я разпитват на какъв хранителен режим се е подложила.

Оказва се, че Жана не залага на жестоките диети и глад, а на… прахчета. Не, не става въпрос за забранените прахчета, с които певицата злоупотребяваше, а за минерали, асимилатори, микрохидрини и прочие.

Бергендорф буквално изреди цялата Менделеева таблица, обяснявайки пред своите последователи как поддържа форма. Всяка сутрин тя изпива по 4 чаши топла, смесени с въпросните прахчета и уверява, че се чувства страхотно.

Потребители обаче я предупреждават, че тези субстанции се отлагат в бъбреците и ги увреждат. Дали това е така, не можем да твърдим със сигурност, но Жана не се впечатли особено от предупрежденията на своите фенове. „Аз съм доволна и нямам оплаквания“, отсече певицата.

Прегледана: 15624

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече