Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето защо Благо и Златка се оженили тайно! Двойката се срамува, че няма пари за пищна сватба

Благой Георгиев и половинката му Златка Райкова са вече официално семейство и пред закона. Звездната двойка е узаконила връзката си тайно и без много шум. Причината обаче далеч не е суеверие или някаква проява на екзотичност от тяхна страна.

А именно – когато не става въпрос за пари – става въпрос за много пари.

Вече повече от 2 години Благой и Златка бяха само сгодени и така и не предприемаха голямата крачка. Плеймейтката планираше грандиозно събитие, която да надмине дори най-смелите очаквания на светските хроникьори.

Така например моделката смяташе да смени поне 3 сватбени рокли, всичките дело на известни модни дизайнери. Нямаше и как да се изложат, наемайки само една сватбена агенция – фирмите трябвало да са минимум 3.

Уви, колкото повече време минавало, толкова повече мечтаната сватба се отдалечавала от Русата Златка. Парите намалявали, модните й ангажименти секнали изцяло, а бившият футболист затъвал все повече в заеми.

Двамата станаха родители, купиха си ново жилище, обзаведоха го и вложиха доста от спестяванията си в модните си марки. Бизнесът с дрехи обаче не можа да им докара нужните доходи, а в същото време издръжките за останалите три деца на Благо си вървели.

Така Злати се примирила с по-скромна сватба, но все пак – да не пада по-долу от тази на Благо с бившата му съпруга Есмер Омерова. Тогава обаче ги удря кризата с коронавируса и светската двойка започва да изнемогва.

Когато плеймейтката осъзнала на къде отиват нещата, решила поне да подпишат с Джизъса тайно, за да не се срамува от бедно тържество, а и в същото време да се застрахова финансово при евентуална раздяла.

Прегледана: 16924

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече