Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Естрадната прима Силвия Кацарова: Имам си пари, не се оплаквам! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Естрадната прима Силвия Кацарова: Имам си пари, не се оплаквам!

Силвия Кацарова е сред малцината изпълнители, които напук на кризата и липсата на участия, заявява на всеослушание, че пари ИМА! През изминалата година постъпленията в банковите й сметки са добри. Именно поради това месеците без работа й се сторили заслужена почивка.

Въпреки това тя е на мнение, че ако се случи така, че отново се наложи изолация, хората ще излязат в гражданско неподчинение. Българите не са подготвени финансово за подобни мерки. Икономическата криза удря точно толкова силно, колкото вълната на Ковид-19.

В интервю за в. „Уикенд” певицата споделя, че изолация не усетила. По време на карантината тя била на гости при сестра си в Турция. Прекарала времето в почивка, без особено грижи и притеснения. В град Акчай, където била, нямало чак такъв стрес. Спазвали се правилата за маски, ръкавици и дезинфекция, но всички били спокойни и позитивно настроени.

Всеки ден Силвия се чувала с дъщеря си и съпруга си, които били в България по това време, което допълнително гонело всяка паника и страх.

В родината се завърнала през месец май и веднага започнала да крои планове и да се труди. В ход е вече заплануваното за тази година турне, по време на което Кацарова ще пее в летните театри в Пловдив, Варна, Бургас.

На този етап няма притеснения, че пандемията ще продължи или ще се завърне с нови сили. Естрадната прима допълва, че имала шесто чувство, че всичко ще приключи през месец май. Затова и се върнала в България, за да старира трудова дейност.

Прегледана: 7151

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече