Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ники Илиев и Саня най-сетне се разведоха (Актрисата допоследно се надявала да я прибере обратно) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ники Илиев и Саня най-сетне се разведоха (Актрисата допоследно се надявала да я прибере обратно)

След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и Ники Илиев вече официално са разведени. Това изненадващо разкри самата актриса.

„Разделихме се окончателно. Разведени сме от няколко дни. Това бе голямо изпитание за мен, защото се разделихме преди 2 години“, сподели блондинката. И допълни, че с бившия са запазили много добри отношения, въпреки трудните моменти в миналото.

Саня дълго време таяла надежда, че Ники ще размисли и ще се върне при нея. Тя не искала бракът да се разтрогва и настоявала да си дадат още един шанс. Илиев обаче бил категоричен, че не желае да продължи житейския си път с нея и така от няколко дни разводът им е факт, пише „Уикенд“.

„Надявах се, че нещата могат да се променят и затова си дадохме време. В крайна сметка се убедихме и двамата, че това няма как да се случи. В момента сме по-близки от всякога. Казахме си открито толкова много неща и се почувствахме толкова близки! Определено ще се подкрепяме в бъдеще. Ники остава един от най-близките ми хора. Сега сме още по-свързани отпреди“, откровена е Борисова.

След раздялата с режисьора, Саня е решила да смени професията и да зареже актьорството. В интерес на истината, тя нямаше никакви данни да бъде актриса и бе публична тайна, че е пробутвана в професията единствено заради половинката си. Днес Саня търси нови изяви в коренно различно поприще от досегашното.

Синеоката хубавица е поредната популярна дама, която напира да става моден дизайнер. „Ще тръгна с онлайн продажби, за да видя как ще се случат нещата. Не е нещо крайно амбициозно, не го и правя с цел печалба, а най-вече за удоволствие“, твърди Саня.

Тя имаше дългогодишен брак и много общи професионални проекти с Ники Илиев, ала те останаха в миналото. Запознати издават, че хубавицата едва се съвзела след раздялата, защото останала не само без партньор в личен план, но и актьорската й кариера тръгнала надолу. Този период обаче вече е зад гърба й и сега блондинката смело чертае нови планове за бъдещето си.

По примера на сестра си Ирена, която е модел и е много популярна в социалните мрежи, Саня стана инфлуенсър в инстаграм и припечелва от реклами на различни продукти. Покрай тази дейност решила да създаде и собствен бранд, но дали бизнесът й ще бъде успешен, предстои да разберем.

„Продължавам да вярвам в любовта. Разбрах, че няма нищо сигурно, че не бива да имаш повече доверие на друг човек, отколкото на себе си. Да се доверявам повече на усещанията си, на интуицията. И също така по-често да свалям розовите си очила и да виждам реалността, колкото и да не ми е приятна”, сподели Саня за поуките, които е извлякла от личните си несполуки.

Запознати издават, че причината за краха на брака се крие най-вече във факта, че за 10 години съвместен живот Борисова така и не успяла да зачене. Първоначално тя изобщо не искала да забременява, а когато започнали опитите за дете, не се получило.

Прегледана: 12246

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече