Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кураторката на Божков КОПИЕ на Лилана (Вижте колко много си приличат двете)

В живота на Васил Божков има не една и две жени, чиито самоличности лъснаха покрай проблемите му с властта и прокуратурата. И все пак не всички скъпи за сърцето на Божков дами са известни на обществото.

В сянка остава една от жените, на които е поверена централна роля в колекцията му от антични предмети. Това е младата Теодора Николова, куратор във фондацията на хазартния бос „Тракия“, пише „Галерия“.

Теодора

Красавицата, която е на около 30 години, постъпва на работа при Божков през март 2018 г. Макар да не е представена в сайта на „Тракия“, е видно, че тя е едно от основните лица във фондацията. През миналата година в канала на „Тракия“ са качени няколко видеоклипа, в които са представени различни предмети от колекцията на Божков.

Именно Теодора влиза в ролята на водещ в клиповете. В тях хубавицата докосва всеки от артефактите със специални ръкавици и на перфектен английски разказва историята и характеристиките им. Поразителното е, че госпожица Николова има удивителна прилика с друга близка до сърцето на Божков жена – певицата Лилана.

И двете са блондинки и със светли очи, излъчват едновременно женственост и нежност. Подобно на Лиляна Деянова, която от месец е в ареста с обвинение за участие в престъпна група за усвояване на европейски средства, и Николова страни от социалните мрежи. Нито Теодора, нито Лилана имат профили във Фейсбук или Инстаграм, което е необичайно за повечето жени на тяхната възраст.

Теодора може би е била харесана да работи във фондация „Тракия“ не само заради приятната си външност, но и заради сериозното образование.

Пълна мистерия е обаче откъде красавицата с интерес към изкуството е близка с Васил Божков. Упорито се говори, че двамата се познават от шест години, преди тя да се запише да учи в прескъпата школа на „Кристис“.

Напълно възможно е Теодора да е близка на избягалия в Дубай бос не само по арт линия. За щастие поне засега Николова не е застрашена от ударите на закона, каквато е съдбата на Лилана и официалната жена на Божков Елена Динева.

Въпреки че колекцията на хазартния бос бе незаконно отнета по негови думи, кураторката така и не се появи в медиите, за да защити фондацията, и категорично не желае да попада в полезрението на обществото.

Прегледана: 14592

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече