Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Времето не я е пипнало! Вижте към днешна дата емблематичната новинарка Инна Симеонова (СНИМКА) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Времето не я е пипнало! Вижте към днешна дата емблематичната новинарка Инна Симеонова (СНИМКА)

Инна Симеонова е сред най-известните водещи на новинарските емисии в родния ефир. В последното си издание в. „Ретро” публикува снимка на чаровната водеща към днешна дата.

Ами тя все още пленява!

Макар и вече към 60-те, новинарката е все така стегната, поддържана и елегантна. Фигурата й не издава годините, а напротив – прави я да изглежда по-млада. Инна е запазила и емблематичния цвят на косите си – огненочервено.

 Пленява с неподражаем стил и излъчване, коментират нейните верни. Както едно време.

Говорителката, чийто глас приковаваше към малкия екран, през последните години рядко попада под светлините на прожекторите. Отказала се е не само от новинарската професия, но и участие в любимите си кастинги и конкурси, в каквито често я канеха като водеща.

Заедно със съпруга си, с който са заедно от младежките си години, развиват собствен бизнес.

А едно от хобитата си Инна Симеонова е превърнала и в препитание.

Освен че поддържа страхотната си форма чрез конна езда, червенокосата говорителка е собственичка и на една от най-големите конни бази около София. Любовта си към конете е предала и на една от дъщерите си.  А едната от тях дори я е и надминала – печели конкурс след конкурс в колоезденето.

Прегледана: 9894

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече