Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Година след трагедията Алекс Сърчаджиева е НЕУЗНАВАЕМА! Познахте ли я на снимката? - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Година след трагедията Алекс Сърчаджиева е НЕУЗНАВАЕМА! Познахте ли я на снимката?

Алекс Сърчаджиева е тотално променена малко повече от година, след загубата на Иван Ласкин.

Със снимка в Инстаграм популярната телевизионна водеща показа нова визия. От селфито, направено по всяка вероятност в гримьорна, гледа друга Алекс – доста по-свежа, сякаш подмладена и върнала се към живота. Прическа, грим и добро настроение променят тотално облика на актрисата, която свикнахме да гледаме съкрушена след загубата на половинката си.

Новата визия на Алекс!

„Малко промяна“ и няколко усмихнати емотикони е надписът, с който снимката е публикувана в Инстаграм. А само за няколко дни харесванията надхвърлят две хиляди. Не липсват и похвали от страна на последователи и приятели. „Красота!“, „Много си хубава!“ са само част от положителните коментари, които селфито провокира. И няма как да е иначе – макар и под очила, вижда се, че блясъкът в очите на Алекс се върнал.

Часове, след като последната любов на Иван Ласкин качи въпросната снимка, започнаха и писаници по темата онлайн. „Време е да се върне и към сцената, и към живота навън.“, „Стига траур и тъга!“, „Ласкин не го иска!“, пишат почитателите на Алекс. Тук-там се срещат и догадки какво или кой е провокирал промяната в Алекс, но на този етап никой не смее да твърди има ли и коя е конкретната причина за промяната у Сърчаджиева.

Прегледана: 7217

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече