Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Водещата на „Събуди се“ Мартина Ганчева ПРЕЗ СЪЛЗИ: Не успях да се сбогувам с татко!

Зад ведрата усмивка на водещата на „Събуди се“ Мартина Ганчева се крие много тъга. Самата тя разкри, че още не може да преживее загубата на баща си.

„Не успях да се сбогувам с него, защото заболяването му се разви много бързо. Никой от лекарите му – а повярвай ми, минахме през много мнения, не ни казваше колко му остава… Вътрешно искам да повярвам, че си е отишъл спокоен. Последния път, когато се видяхме в София, той ми каза: „Спокоен съм за теб, знам, че си добре”. Смъртта му беше голям удар, защото двамата бяхме много близки приятели, връзката ни наистина беше специална. Много хора казват, че приличам на него, не дори физически, а като излъчване”, върна се назад Мартина.

Баща й Румян Ганчев, който починал преди години, бил добре познат в родния й град Русе. Той бил историк и ректор на Историческия музей музеи, както и на регионалната библиотека. Съпругата му Лили Ганчева пък е изпълнителен директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус”.

Дъщерята Мартина доста бързо се нареди до популярните лица в родния ефир. Професионалният й път започва в БНР като стажант. Тогава е студентка втора година Румънска филология. Първият досег с телевизията й е през 2004 г. в телевизия „Ден”.

Уляна Пръмова я открива за малкия екран, директор тогава в медията. С времето Мартина Ганчева се насочва към сферата на международните политически отношения, историята и литературата, следи отблизо култур-ния живот в България и Европа. Преди да се премести в Нова тв, Мартина е водещ и продуцент в Bulgaria on air. Работи в медията 7 години, след което решава да предприеме промяна.

Ганчева се присъединява към екипа на предаването „Събуди се” през октомври 2018 г., след като Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. В момента Лора работи в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. С преместването си в Нова тв Мартина водеше „Събуди се” в неделя. Сега след раздялата на колежката й Мира Иванова с Нова тв журналистката от Русе вече е единствен водещ на предаването.

В личен план Мартина също е щастлива. С приятеля й, с когото живеят

на семейни начала, вече от доста време се радват на хармония. Водещата го е описвала като „хубав, интелигентен и много добър”. Изтъквала е, че ако не е бил той, едва ли е

щяла да напредне толкова в кариерата си, защото е безкрайно търпелив към всички моменти, в които липсва от вкъщи и работи.

„Той е най-верният ми барометър и съветник. Не ми спестява нито похвалите, нито минусите. Другият човек, който е най-големият ми критикар и в същото време най-големият ми фен, е майка ми. Нищо не ми спестява – от тоалета до съдържанието на предаването“, споделяла е Мартина.

Прегледана: 18644

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече