Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Как Шани се стопи 15 кила? Водещата на „Култура.БГ” се приближава към размера от началото на кариерата си

Поне 15 килограма е свалила за няколко месеца водещата на предаването „Култура.БГ” по БНТ Александра Гюзелева – Шани. Дъщерята на Жоржета Чакърова очевидно е минала на диета, която вероятно съчетава с някакъв вид физическа активност, а резултатите вече са видими с просто око. Промяната е не само във фигурата, но и в лицето й.

В началото на своята кариера Шани се славеше като една от най-красивите жени в родния ефир. Години наред тя палеше мъжкото въображение със своите форми. Не веднъж е излизала пред публика и чисто гола, за да участва в еротични сцени в театрални представления, както и в чужди кинопродукции. Затова за родните зрители бе неприятна изненада, когато Александра изведнъж започна ударно за пълнее. За няколко години от прословутата й красотата остана само бегъл намек. Шани се превърна в подуто подобие на самата себе си. След като от няколко места заваляха критики за безобразното пълнеене на водещата, която междувременно се отказа от актьорската си кариера, тя разкри, че страда от хормонално заболяване. И помоли хората да спрат да се занимават с фигурата й.


В последните месеци обаче партньорката на Димитър Стоянович в БНТ доказва, че дори болестта е безсилна пред човешката воля. Тя очевидно се е взела в ръце и е минала на режим, благодарение на който е успяла да свали огромна част от наднорменото си тегло. Гюзелева се е стопила поне с 15 килограма и в нея отново започва да личи красавицата, която се изявяваше по родните сцени преди 20 години. Зрителите, които я харесват, стискат палци да продължава в същия дух и да успее да задържи, а защо не и да подобни постигнатите резултати, пише „Уикенд”. 

Прегледана: 14901

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече