Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Звездата от „Откраднат живот” Деси Бакърджиева: Не знам дали ще мога да си платя сметките и следващия месец

„Парите ми стигат, за да мога да си купя нормалните неща за оцеляването. Не знам дали другия месец ще успея да си платя сметките“, призна актрисата Деси Бакърджиева.

Звездата от „Откраднат живот“ е силно притеснена, защото от няколко месеца не е получавала никакви приходи от сериала, поради липсата на снимки.

Заради китайската зараза талантливата актриса няма ангажименти пред камера и на сцена вече няколко месеца, а единственият й доход идва от преподаване. „Смешни са приходите, които получавам за преподавателската дейност“, отбелязва обаче Деси.


Тя допълва, че дори няма възможност да кандидатства за кредит, тъй като не отговаря на изискванията. А и има вече дължими кредити, които сама не знае как ще покрие.

Не знае дори дали ще има нов сезон на „Откраднат живот“ заради Ковид-19. Макар че имат подписани договори, към момента снимките няма как да продължат.

Пред „Уикенд“ актрисата говори и за слуховете около бременността си.

„Имам халтава става и си извадих ръката от ключицата. Лечението е с рехабилитация, но не успях да се подложа, защото работният ми график беше много натоварен, а и бях в САЩ. За да се спаси положението, се наложи да ми се поставят няколко инжекции с кортикостероиди. От тях се качват килограми, без дори да усетиш. Нямаше как да не напълнея, но пък запазих здравето си. Бях 49 килограма преди инжекциите“, разкри Бакърджиева.

Тя все пак спазва диета и е търпелива, че ще успее отново да отслабне.

Прегледана: 9310

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече