Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Супер Бианка лъсна нуди след 16 химиотерапии: Отрязаха ми и двете гърди заради рака, но си направих нови!

Вироглавата блондинка в костюм на Супермен Бианка Илич, която нашумя преди няколко години като Супер Бианка, пребори рак на гърдата и се щракна гола за „Плейбой”.

34-годишната актриса направи фотосесията в Ню Йорк, където се е установила да живее от няколко години. Днес тя е щастлива, че лошото е зад гърба й, и е готова за нови житейски подвизи.

Преди 2 години актрисата бе диагностицирана с рак на гърдата, но за неин късмет болестта бе хваната навреме. Бианка напипала бучка в едната си гърда и отишла на лекар, пише „Уикенд“. Актрисата е убедена, че именно това е спасило живота й. Последните й изследвания показали, че е здрава, няма нито метастази, нито разсейки.

Заради пандемията от коронавирус щурата актриса ограничила рязко излизанията си за 2 месеца. Тя се страхувала да общува с други хора, тъй като имунната й система била доста изтощена. Дори най-незначителните настинки карала доста по-тежко от обикновените хора.

„Ракът ми е хормонален, поддържат ме в медицинска менопауза, за да потиснат хормоните, които са предизвикали рака ми. Освен че ме беше страх дали ще оцелея, ми се наложи на 34 години да ме вкарат в принудителна менопауза. Гинекологът ми каза, че вагината ми е на 70-годишна жена”, откровена е Бианка. До края на юни щурата блондинка ще е на химиотерапия. След това, в продължение на 5 години ще приема хормонални таблетки.

Прегледана: 13945

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече