Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

РАЗВОД! Маги на Слави се разделила с мъжа си! Дългия ли я уреди във Фермата

Голямата любов на Слави Трифонов – Маги Ангелова се разделила с мъжа си, научихме Nie-jenite. Психоложката и Елисавет Ъков са в развод, а според упорити слухове Дългия и Маги отново са възобновили приятелството си.

Дали отношенията между гологлавия шоумен и бившата му са просто платонически, или ще възродят старата любов, към момента не е ясно. Факт е обаче, че изненадващо Маги се уреди с нова работа, и то каква.

Ангелова заема мястото на популярната психоложка Ани Владимирова и ще подбира участниците в следващия сезон на хитовото риалити „Фермата“.

Рокадата е доста странна, имайки предвид, че Маги вече участваше в едно риалити и се представи доста злополучно. Става въпрос за „Женени от пръв поглед“, където Ангелова заедно с още двама свои колеги събираха двойки. Всички бракове обаче завършиха с развод, а психоложката бе остро критикувана от зрители заради лошия подбор.

В тв средите се говори, че именно Дългия е уредил Маги във „Фермата“. Той е изключително близък с продуцентите Иван и Андрей и настоял бившата му да има ключова роля в новия сезон.

Прегледана: 15290

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече