Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Да се направим на маймуни: Вижте какви ги върши депутатката Нона Йотова в парламента! (ШОК СНИМКИ)

Нона Йотова успя да втрещи и заклетия електорат на столетницата!

„Да се направим на маймуни“, пееше Ицо Хазарта, а актрисата и настоящ червен депутат Нона Йотова взе, че олицетвори нагледно парчето. В мрежата се появиха снимки на съпругата на Богомил Бонев, които успяха да хвърлят в джаза и най-заклетия електорат на БСП.

Сами виждате какво прави г-жа Йотова в парламентарната зала, фотосите говорят сами по себе си. Отбелязваме, че столовете зад и около нея са празни. Което ще рече, че в момента вероятно народните избраници са в почивка.

Но физиономиите, които Нона Йотова изпълнява пред камерата на телефона си, избиха рибата.

Шокирани потребители моментално посъветваха гласовитата актриса да вземе уроци по ракурс на снимане, защото и на трите фотоса лицето й е видимо криво. Явно Нона не може да уцели правилната позиция на камерата, преди да запечата образа си.

Това обаче й е по-малкият проблем, в сравнение с грима, който не бихме възложили на Кулагин да коментира (от топли чувства към носителката му)…

Керемиденият цвят на сенките и червилото й определено са в унисон с тоалета. Но със сигурност биха стреснали опозицията, ако целта им е такава. Сенките са нанесени просто ужасно – без задължителното плавно преливане на тонове и едва подчертаващ погледа нюанс.

А моливът, с който е контурирала устата си, излиза доста под долната устна. „При все, че отдавна вече има различни начини за естествено и красиво уплътняване на устните, подобно нещо си е направо извращение“, коментират потребителки.

Прегледана: 9510

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече