Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето как е изглеждала Райна Караянева преди 12-те операции на носа (СНИМКИ Преди и сега)

12 операции на носа има актрисата Райна Караянева. Половинката на Башар Рахал страдала от сериозно комплекси заради кривия си и камбест нос и още преди да навърши пълнолетие, се подложила на първата ринопластика.

Тъй като била незадоволителна, последвали още няколко, но и те били неуспешни. Така звездата от „Завръщане“ стига до 12 корекции на носа, последната от които – направена ден преди въвеждането на карантинните мерки.

Днес Караянева е доволна от начина, по който изглежда и вече няма комплекси по темата. Тези дни тя дори показа своя снимка от последната пластика и апелира: „На всички млади момичета, които решават да гонят красотата, мога само да кажа… изчакайте, времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден“.

Оказва се обаче, че предстоят още операции на актрисата, тъй като щетите от предходните операции били големи.

Как е изглеждала Райна в тийнейджърските си години в естествен вид, актрисата все още се срамува да покаже. Nie-jenite обаче попаднахме на нейна снимка, когато операциите на носа не били 12, а са се брояли на пръстите на едната й ръка.

От фотоса става ясно, че обонятелният й орган е бил доста широк в основата си и несъразмерен с малкото й и нежно лице. Дали обаче си е заслужавало толкова пъти да ляга под ножа? Сами преценете.

Прегледана: 53210

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече