Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Корнелия Нинова се фука със златни очила за 10 бона

Златни очила за над 10 хиляди лева притежава лидерката на БСП Корнелия Нинова, видя nie-jenite.

Най-голямата страст на червената шефка е именно колекционирането на рамки за диоптрични очила. Те са неизменна част от визията на Нинова, която от години има проблеми с очите. Тя обаче не склонява да се подложи на лазерна операция, която да избистри зрението й, а предпочита ежедневно да носи диоптри.

Корнелия Нинова

Социалисти споделят, че в личната си колекция Нинова имала поне 3 ювелирни модела на Картие, част от лимитирани серии. Единият от чифтовете, изработен от злато, струва 2698 долара, или 4823 лева.

Другите два модела също са със злато и струват съответно 2176 лв и 2000 лева. Според запознати, Нинова лично си купувала аксесоарите от изискания магазин на Картие в центъра на София. След като бутикът за кратко хлопна кепенците, Корнелия се пренасочи към друга, не по-малко скъпарска марка – Гучи, пише Ретро.

Най-новите й очила са именно на марката и струват 545 долара или 974 лева. Във въпросните суми обаче не влизат цените на стъклата на всеки един от чифтовете очила, които Нинова притежава и носи.

Прегледана: 9794

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече