Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Джулиана Гани заслепена от ревност! (Ето коя родна красавица застрашава връзката й с Найденов) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани заслепена от ревност! (Ето коя родна красавица застрашава връзката й с Найденов)

Джулиана Гани ревнува бясно мъжа си!

Облаци ли са надвиснали над перфектната връзка на Джулиана Гани и Илиян Найденов?! Това се питат близки до обкръжението им, станали свидетели на ревността на силиконката към фитнес инструктора.

До момента Гани никога не е показвала подобни чувства. Нещо повече – тя смяташе себе си за водеща в отношенията им, дори и само заради факта, че е по-популярна и харесвана от Илиян.

Всичко обаче се обърнало на 180 градуса в момента, в който при инструктора дойде не коя да е, а бившата Мис България Наталия Гуркова. Вдовицата на Джордже Михалевич наскоро започна да вае тяло по режима и програмата на Илиян, а това влудило Гани.

„Джули постоянно слухти около тях и това не е случайно. Нейната любов с Илиян започна по същия начин – от режимчета, книжки, тренировки. Ясно е как стават нещата. А и Наталия може да е по-голяма на възраст от нея, но да си го кажем честно – в пъти по-красива е“, шушукат източниците.

Друг е въпросът дали дама като Наталия Гуркова би хвърлила око на момченце от типа на Илиян Найденов. Но дори и незначителна и мимолетна забежка с нея, би коствала семейството на Джулиана Гани.

Двамата с фитнес инструктора вече имат своето първо дете, но до сватба още не се е стигнало. Причината за това обаче едва ли е само коронавирусът, коментират из светските среди на столицата.

Прегледана: 12050

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече