Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Отнемат родителските права на Жени Калканджиева? Арестуваха я заедно с 10-годишния й син (Вижте как ИСТЕРЯСА – ВИДЕО)

Да отнемат родителските права на Жени Калканджиева. Това искат масово потресени граждани след поредния скандал с шестата по красота в света, видяхме Nie-jenite.

Какво се е случило

Късно снощни, часове преди настъпването на Гергьовден комшиите на Жени Калканджиева викат полиция. По думите на 22-годишната Маги Захариева и майка й Ралица моделката буйствала, обиждала ги и тропала на врата им.

Маги документира агресиите на Жени с видео, в което се вижда как моделката буйства и ги псува с думи като „к*рва“, „да го д*хаш“, „да ти *ба майката“ и пр. В пристъп на ярост Калканджиева започва да цели с яйца всички коли пред входа и да удря с юмрук по вратата на семейство Захариеви.

След като полицията се отзовава на сигнала, прави първо предупреждение на Жени, но моделката продължава да агресира. В един момент на възрастната комшийка й прилошава и припада. Дъщеря й вика Бърза помощ, а след това – отново полиция.

Версията на Жени

„Тези жени ми правят магии. Изсипаха ми накъсани хартийки на прага на врата. Пишеше „лъжкиня“, „боклук“ и още обидни думи. Тормозят ме постоянно. Заради тях Тачо напусна апартамента, за да са спокойни, но те искат и мен да изгонят. Няма да стане“, крещи Жени пред камерата на онлайн медия.

След втория сигнал до полицията, Калканджиева е арестувана. Органите на реда настояват моделката да остави детето на приятелката си, но Жени отказва. „Жорко е мой син и ще дойде с мен! Той трябва да разбере какво е карцер. Да го д*хаш, к*рво! Жорко, тръгвай“, истеряса Калканджиева пред камерата.

Няколко чаши вино

По информация на Nie-jenite съседската свада датира от няколко години. В деня преди Гергьовден моделката била на гости на приятелка и прекалила с виното. Някои подозират, че е употребила и други, забранени субстанции.

За комшийката й Ралица Захариева пък се знае, че е директорка в столична банка и не създава проблеми на останалите си съседи.

„Такива псувни не съм чувала от никой друг! Смятам, че трябва да се сезират и социалните, защото това дете живее под тормоз толкова години“, подчертава Маги Захариева.

Припомняме, че само преди по-малко от месец мъжът на Жени – Стефан Манов-Тачо, бе арестуван след съседска свада с друг комшия, когото преби.

„Редно е службите за закрила на детето да се намесят и да приберат малкия на сигурно място“, „Трябва да го откъснат от тази нездравословна среда и да го дадат на приемно семейство“, гласят част от коментарите на загрижени родители в интернет.

Прегледана: 10196

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече