Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лияна Панделиева на 50 – щастлива и без мъж

Пандемията изигра лоша шега на Лияна Панделиева, узна nie-jenite.

Вместо през май да празнува 50-я си юбилей на някое екзотично място, тя е стопирана от заразата и не знае дори дали ще успее да вдигне подобаващ купон на родна земя. Най-вероятно ще празнува с дъщеря си Ванина.

лияна панделиева

Не се е чуло Лияна да има актуално гадже, така че партито може би ще е не само камерно, но и женско. Мълвата говори, че характерът на Панделиева бил доста чепат и тя била също толкова „избухваща“, колкото и синята демокрация, украсила с нейно лице плакатите си през 1990.

Тя има причина да пази личния си живот след като преди време неин бивш приятел и адвокат я забърка в семейните си скандали. Според градските легенди именно той я издържал почти две години, когато била без работа. Слуховете тогава разнасяха, че тъй като въпросният господин настоявал да запазят дружеските отношения – което силно разочаровало Панделиева, тя подкрепила съпругата му в бракоразводното дело.

Като цяло семейна идилия в биографията й няма – не само заради развода на родителите й. Лияна има две сестри, с които не общува. Когато става лице на СДС е само на 19 – секретарка на Иван Гарелов в Панорама. Мнозина от сините персонажи тогава недоволстват. че тъкмо тя дели мегдан по митингите с Петър Дертлиев, Желю Желев, Михаил Неделчев, пише Галерия.

Първият й съпруг е красавецът Огнян Купенов, гадже и на Ваня Цветкова. Заедно са само един месец. След развода им заминава за САЩ, където среща бащата на дъщеря си Ванина – Гейлън Джон. Той обаче отказва да живее тук и се връща в Калифорния.

Прегледана: 51425

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече