Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Прекали: Вихра Петрова смъкна 20 години от лицето си! (Разликата фотошоп-реалност е фрапираща – СНИМКИ)

Вихра Петрова беше подложена на злобни коментари относно визията и това удари по самочувствието й.

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова май не знае мярка. За нея средно положение няма. Допреди дни тя редовно качваше в мрежата свои естествени снимки. Толкова естествени, че идваха малко в повечко на естетите.

Потребители я нападнаха с коментари, че не е особено лицеприятно да отворят Фейсбук сутрин и да попаднат на „измитата“ й, състарена и видимо отпусната физиономия. Факт, който очевидно силно е жегнал Петрова и тя реши да мине в другата крайност.

Вместо да коригира съвсем леко снимките – например с изравняващ тена филтър, тя се въодушеви дотам, че смъкна едни 20-ина годинки от лицето си.

Сами може да видите фрапиращата разлика между фотошопа и реалността, която обаче я поставя в смешна ситуация. На последното си фото Вихра Петрова е заприличала на съученичка на дъщеря си Ава, което е нелепо.

„Смята ли тази жена, че някой вярва на личицето, което е изтипосала?! След като сама се постара всички да я видят в „естествената й прелест“ и гордо показа отпуснатата си кожа с бръчиците?… Дори и да й се присмиваха, далеч по-добре беше да си остане истинска“, коментират потребителки в мрежата.

Прегледана: 10213

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече