Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Майката на убиеца на Милен Цветков върти любов с италиански пицар

Майката на убиеца на Милен Цветков Кристиан Николов, е имала афера с италианския кулинар и майстор-пицар Андреа Паломбини, узна nie-jenite.

Нещо повече, личните отношения на директорката на винпрома на Миню Стайков и гаджето й от Апенините са прераснали в бизнес партньорство, което обаче фалира за съмнително кратък срок.

майката на убиеца на Милен Цветков

Николова, която е привлечена като обвиняема, задето е позволила на сина си да шофира джипа, е разведена с бащата на Кристиан – Асен Александров Николов. С италианското си гадже влизат в съдружие с общата им фирма „ПАДЕНИ ФУУДСЪРВИС ЕООД“.

Любопитен детайл е, че дружеството е регистрирано на столичната улица „Любен Каравелов“ 72, т.е. на домашния адрес на Николова само няколко седмици след като тя закупува имота за 2,1 милиона лева.

Дали италианецът е участвал със средства за придобиването на имота на винпромската шефка, която се укрива в момента в него под гаранция от 100 хил. лв., засега остава мистерия. Две години по-късно, в края на март 2017 г., Паломбини и Николова откриват с помпозно събитие италианския ресторант „Vin Santo“ на столичния бул. „България“.

Репортери и фотографи са строени да отразят мероприятието. Оперни таланти изнасят концерт с канцонети и прочути арии, а домакините Андреа и Десислава посрещат отбраните гости. На вечеринката е поканен и Агент Тенев, който в последствие „споделя на ухо“, че собственици на новооткрития кулинарен оазис са именно Паломбини и „чаровният шеф на българска винарна“ г-жа Десислава Николова.

За любовната си връзка с майката на Кристиан Николов признава самият италианец в една от фотогалериите на страницата на ресторанта във Фейсбук. Снимката му, на която скандалната директорка от шайката на Миню Стайков се е намърдала като влюбен гълъб в обятията на Паломбини, е придружена с текст „Amore, amore“.

С днешна дата обаче любовният бизнес на майката на Кристиан Николов и италианския пицар не функионира. Минала есен ресторантът е хлопнал кепенци, като според самия Паломбини, той е продал мястото. Жители на квартала разказват, че заведението така и не успяла до привлече клиентела, пише Ретро.

Прегледана: 8219

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече