Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Първата жена на Милен Цветков му ИЗНЕВЕРЯВАЛА! (Третата го подкрепяла допоследно)

Първата жена на покойния журналист Милен Цветков му изневерявала и това била причината двамата да се разведат. Дана му кръшкала с шефа си и когато Милен разбрал, поискал развод.

Тя е единствената жена, с която Цветков минава под венчилото. От нея има 24-годишна дъщеря на име Калина. Двете заедно се прибраха преди няколко дни, за да изпратят Милен в последния му път.

Когато се развеждат, Дана и дъщеря й заминават за Румъния, а след това – в Нидерландия, където бившата на Милен се омъжва повторно, пише „Галерия“. от втория си брак има момченце.

С втората си жена Ивета Цветков има само сексуална връзка. Не след дълго обаче тя го изненадва с положителен тест и отношенията им стават сериозни. Разликата във възрастта им обаче си оказва думата и скоро се разделят.

Днес 8-годишният син на Милен от Ивета е много будно и осъзнато дете. Той разбира, че повече няма да види татко си.

Последната половинка на журналиста е известната нумероложка Милена Иванова. Тя го подкрепя и му помага финансово във времето, когато е без работа. Милена е жената, видяла запоследно, минути преди да загине. „Тръгна от дома ми да си вземе само за гостуването при Слави. Трябваше да се върне бързо“, спомня си Иванова.

Прегледана: 7683

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече