Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Жената на Милен Цветков: Сбогом, с много обич, поклон и прости - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жената на Милен Цветков: Сбогом, с много обич, поклон и прости

Първата жена на Милен Цветков – Йорданка Начева, която е майка на дъщеря му Калина, пусна прочувствен пост за убийството на журналиста, видя Vest.bg.

Ето какво написа покрусената от смъртта нашенка, която от години живее в Нидерландия:

Животът след загубата на Милен – бащата, приятелят, силният глас на истината. Парченца от всички нас са разбити и изгубени завинаги. За да продължат напред неговите деца се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново.

Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта. Присъствието на гняв е разбираемо в момент на внезапна и съкрушителна скръб, но по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този момент. Тази любов е истинската същност на българите.

И неговите деца я усещат! Те бяха заедно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки.

Бих искала дълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти възможни.

Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят наѝ-добрите спомени и светлина в сърцата си.

Призоваваме всички да изпращат добра енергия и помисли към Милен, за да помогнат в пътя на душата му.

Сбогом, с тъга, много обич и преклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти.

Прегледана: 8832

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече