Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гимнастичка на Нешка Робева – циркова артистка в САЩ (Елена Стефанова едва не загинала по време на шоу)

Бивша националка от ансамбъла по художествена гимнастика си изкарва прехраната като циркова артистка в САЩ, узна nie-jenite.

38-годишната Елена Стефанова е сред най-атрактивните акробатки зад океана, а номерът й, при който тя виси само на косата си, без никакви предпазни въжета, е истински хит за публиката.

елена стефанова

Тя сама измислила и реализирала идеята за номера, който едва не й коствал живота по време на шоу. „Разплете ми се косата, заради мотора, с който ме вдигат. Полетях надолу от няколко метра и извадих чист късмет, че се приземих във водата, иначе не ми се мисли! Дори не беше на репетиция, а по време на шоу, пред публика. Хората не разбраха, решиха, че е част от номера“, разкрива Елена.

Тя не крие, че се е познавала и с Деси Кехайова, българката, която загина трагично след скъсване на шифонен воал по време на представление. „Винаги има риск. Всички циркови артисти сме застраховани, ако се случи нещо подобно. Да може семействата ни да получат поне някаква компенсация“, сподели акробатката.

Българката с американски паспорт не крие, че е благодарна на Нешка Робева, тъй като изградила характера й и я научила на дисциплина. „Нейните методи направиха шампионите в спорта. Още помня как вземаше един банан, делеше го на 4 и го раздаваше на 4 момичета. И това беше едно ядене. Но е обяснимо – рускините бяха много слаби, а тя бяха основната ни конкуренция“, споделя Елена, пише Галерия.

Прегледана: 4759

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече