Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Нумероложката Милена Иванова-ЕА – последната любов на Милен Цветков (Коя е тя?)

 Звездобройката е интимна с журналиста от около 2 години, а преди няколко месеца решили да се съберат под един покрив. Връзката им била стабилна, но и двамата били категорични, че не искат да се женят.

Били категорични и в друго – не желаят общи деца. Милен бил доста привързан към 24-годишната си дъщеря Калина и 8-годишния Боян. Детето живеел с майка си – бившата масажистка Ивета, но всеки ден се чувал с баща си и прекарвал уикендите с него.

„Ще помня винаги този Великден… Денят беше хубав за Милен. Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се 10 минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това се случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох на лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам, защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия”, разказва нумероложката.
Минути преди катастрофата Милен тръгнал от дома й, за да си вземе сако за работата от неговия апартамент в центъра на София. Готвел се за ефир на следващия ден и трябвало да бъде елегантен. Предстояло му и интервю в телевизията на Слави Трифонов. Събитията обаче се развили по възможно най-жестокия начин.


Милена Иванова има дългогодишен опит с цифрите, тяхната комбинация и предсказването на събития от бъдещето. Тя е от хората, които вярват в  предначертания път и любовната карма.

Съдбата я среща с Милен като гост в предаването му „Часът на Милен Цветков”.

Поводът за гостуването е книгата й „Нумерология на успеха”. Милен, типично в стила му, се закача с нея и я провокира дали може да му направи хорскоп. Срещат се след няколко дни. Харесват се и започват да излизат. В един момент журналиста й казал: „А, бе, ние страхотно се разбираме с теб. Защо не станем гаджета?”. Така и станало.


„За тези 2 години никога не сме се карали. Обичахме се, държахме един на друг, не сме си правили нито скандали, нито сцени. Това, че сме зрели хора, с предишни връзки в миналото, явно много ни помогна”, разказвала Милена пред общи приятели. По идея на астроложката Милен започнал да се занимава по-сериозно с психоанализа. Даже възнамерявал сериозно да си изкарва хляба с това, преди да се върне към журналистиката отново. Имал и двама пациенти, които били много доволни от уменията му, пише „Уикенд”.  

Прегледана: 17345
1 Коментар
  1. Тинка казва

    АМИН

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече