Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Племенницата на Гала се върна у нас след разстрела на брат й в САЩ

Почернената племенница на Гала Мария Пенева се прибра у нас, разбра nie-jenite.

Тя преживя ужасен шок след като през 2018 година брат й Георги беше застрелян от полицай на младежки купон в САЩ. Двамата са деца на брата на Гала – Петър, който от години живее зад Океана.

гала племенник

„Бях събудена в 2 през нощта на 11 декември от звъна на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордже е бил прострелян 4 пъти в гърдите от полицай в понеделник, 10 декември. Полицаят няма да бъде обвинен в нищо.

Джорджи имаше най-голямото сърце още от малък.“, разказа тогава за трагедията Мария. Припомняме, че според версията на полицията на 10 декември униформени служители се отзовали на сигнал на граждани.

В къщата на улица „Либърти“ в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Когато той излязъл от къщата и тръгнал срещу полицаите, размахвайки нож, те видели, че по тялото му има прорезни рани.

Младият мъж атакувал полицаите, при което единият от тях – с над 15-годишен стаж, му извикал да спре. След неподчинението, полицаят стрелял и убил на място Георги.

След новината Гала и Стефан спешно поеха за Америка и няколко дена тя не бе на екран. Трагедията пък накарала Мария Пенева да преосмисли живота си и да се върне в България. Именно Гала и Мари й помогнали да се съвземе след случилото се, пише Минаха години.

Прегледана: 9123

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече