Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Озверяхме: Проклеха майката на Калина Паскалева заради Милен Цветков! (Скандални подробности)

Озверели потребители се нахвърлиха върху Калина Паскалева, осмелила се да изкаже мнение!

Журналистката Калина Паскалева не е на себе си от вчера. Когато заради факта, че дръзна да изкаже мнението си относно трагедията с Милен Цветков, проклеха майка й да умре. Злобата се изля от устата на напълно непознати хора и това потресе не само Калина, но и всеки здравомислещ.

Причината, поради която я атакуваха масово вчера, беше изказването на Паскалева, че не само богатите мамини синчета шофират друсани. И не само те убиват хора на пътя.

От мнозина обаче това се изтълкува като защита на Кристиан Николов и поругаване на паметта на Милен Цветков. Ето какво написа Калина преди броени минути:

„В един от коментарите под поста си сутринта прочетох пожеланието майка ми да умре така, както Милен Цветков. По-рано някой беше попитал ако се беше случило на баба ми, какво щях да кажа.

Да бяхте пожелали аз да умра, защото всичко, което изказвам, е мое лично мнение, някак щях да го приема. Но семейството ми какво ви е сторило?


Разсърдихте се, че ви казах, че много хора се качват на колата си на няколко чаши вино или линия кокаин? Нима не е вярно? Е, като мине извънредното пожелание обещавам да започна да ги снимам и публикувам.


Разсърдихте се, че казах, че не се обръща достатъчно внимание на употребата на трева и амфетамини сред младите и последиците? И учениците в елитни гимназии, и в обикновените го правят – някои за да се правят на интересни, други за да наваксат с уроците.

Изкарахте ме цинична? Да, такава съм. И смятам, че това е начинът на някой да му се отворят очите.


И накрая, нека повторя, пожелахте майка ми да умре в катастрофа като Милен Цветков. Честно ли смятате, че това е редно и адекватно?
И честно ли се огорчавате, когато ви наричам лицемерни и изгнили? Тъжно, превърнали сме се в много болно общество, пропито с егоцентризъм и тъпа комплексарщина.


Приключвам. Не съм лешояд. Никога не съм била. Смятах, че от трагичния инцидент с Милен Цветков, трябваше да си извадим поуки, но не сме дорасли за това“, чувства се омерзена Калина Паскалева.

Прегледана: 15643
4 Коментара
  1. […] От мнозина обаче това се изтълкува като защита на Кристиан Николов и поругаване на паметта на Милен Цветков. Какво написа Калина преди броени минути можете да прочетете на nie-jenite.bg. […]

  2. […] От мнозина обаче това се изтълкува като защита на Кристиан Николов и поругаване на паметта на Милен Цветков. Какво написа Калина преди броени минути можете да прочетете на nie-jenite.bg. […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече