Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Наталия Гуркова се завръща в интернет - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наталия Гуркова се завръща в интернет

Предаването на „Мис България 1998” тръгва отново онлайн

Предаването на Наталия Гуркова-Михалевич „Те са” се завръща в интернет платформите на Цветница-12 април. Няколко месеца миската бе замразила онлайн проекта си, но сега обещава още по-интересни интервюта.

Голямата Йорданка Христова ще е гост в 32-ото издание на „Те са“. Предстоят срещи с музиканта Веско Ешкенази и психотерапевта и астролог Оксана Хорват-Станчева.

„Да се събудиш здрав, да погалиш домашния си любимец, да чуеш от някой, че те обича, и да излезеш на среща с приятели!” – това е рецептата за щастие на Йорданка Христова, която тя споделя в ефира.

Проектът на Стилиян Иванов и Наталия Гуркова стартира в края на февруари 2019 г. и представя достойните българи.

До този момент интервюта пред Наталия дадоха треньора и режисьор Нешка Робева, народните певици от квартет “Славеи”, Янка Рупкина и Олга Борисова, ансамбъл “Филип Кутев”, мецената Гергана Ташкова, художничката Лили Димкова, прима балерината Маша Илиева, диетолога д-р Людмила Емилова, художника Ставри Калинов, певеца Георги Христов, както и филми за траките, Орфей, Петър Димков.

Съпругът на „Мис България 1998“ година Джордже Михалевич бе разстрелян показно в Южна Африка с два куршума в края на 2018-а, докато чака с колата си на светофар.

Смята се, че черногорският бизнесмен, който управляваше солиден бизнес с диаманти от Африка, имал връзки с подземния свят.

Според сръбското издание „Сърбия Данас” богаташът имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.

Прегледана: 6539

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече