Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

РЕЗИЛ! Антония Петрова обиколи Дубай с една и съща рокля

Антония Петрова обиколи цял Дубай с една и съща рокля. Миската, самопровъзгласила се за модна икона, неземна красавица и пример за подражание на звездите, не свали тоалета си и на всички снимки позира си рокля на змийски мотиви.

 „Споделяме с вас снимки от последното ни пътуване до Дубай, от което се завърнахме само 2 седмици преди началото на карантината“, написа Антония, публикувайки близо 50 фотоса от емирството.

Пред Бурж Халифа, в хотела, в мола, пред големия аквариум или на вечеря – Петрова позира с една и съща рокля, която „излезе на пъпа“ дори на феновете й.

Не е ясно дали багажът на моделката се е изгубил на летището и затова има само един тоалет, или просто е разполагала само с тази рокля.

Някои пък подозират, че семейство Батинкови са били в Дубай едва за ден, в който набързо са обиколили повечето интересни дестинации. Направили са си по няколко селфита, за да се покажат, че са били там, и са се прибрали обратно в България.

Каква е истината, едва ли ще разберем, тъй като Петрова е забранила коментарите под снимките си. Никой от потребителите няма право да пише в Инстаграма й и съответно да я попита – защо, аджеба, обикаля Дубай в 40-градусовите жени с една и съща рокля?!

Прегледана: 6264

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече