Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Обвиниха Антония Петрова в печалбарство с бързи тестове за COVID-19! (Вижте как се разфуча срещу потребители в мрежата)

Антония Петрова заряза снимките от почивките и тръгна да предлага тестове за коронавирус!

Бившата Мис България Антония Петрова се забърка в поредния скандал. Преди часове тя обяви в социалната мрежа, че фирмата на мъжа й Ивайло Батинков продава бързи тестове за COVID-19. Ето и точното съдържание на съобщението й:

Приятели, поради огромния интерес и нуждите на всички нас, в тези кризисни времена, както и желанието ни да помагаме на хората, споделям с вас следната информация!

Нашата компания “ТОП Хоспитал Сървис” предлага бързи тестове за продажба за COVID 19! Всеки от вас, може да позвъни на телефон 02 862 01 92, където ще му бъде дадена необходимата информация и ще му бъдат обяснени условията за поръчка!

Нашето мото е: “По-добро обслужване, в името на пациента. Грижата за пациента е приоритет за нас”. Ние Ви желаем да бъдете здрави“, написа Тоца в профила си преди часове.

Моментално обаче под обявата й се появиха коментари, които изобщо не й харесаха. Потребители я обвиниха в опит за печелене на пари и реклама във време, в което благотворителността на хора с възможности е от голямо значение.

„НЕ ПРАВЕТЕ РЕКЛАМА НА БИЗНЕСА ВИ, ОТ КОЙТО САМО ВИЕ ПЕЧЕЛИТЕ!!!!“, директно й заяви дама с име Lo Ji Rebeka. – „А вие искате вие да печелите? В това ли е ви проблемът?“, на секундата й изсъска Антония Петрова. Хората обаче не спират:

„Госпожа Батинкова, моля Ви да не използвате Фейса за реклами, по-добре продължавайте да споделяте личния си живот, там Ви е силата. В момент на криза да използвате популярността си и да рекламирате нещо съмнително, е срещу вас“, пише й Ангел Емануилов.

„А на вас къде ви е силата? Да ми казвате какво да публикувам в личния си профил ли?!“, отвърна Батинкова. Която не спира да следи и да се заяжда с всеки, посмял да изкаже различно от нейното мнение.

Прегледана: 9459

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече