Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мариана Попова се пусна без капка грим! (Жената на Плачков с гневен пост в мрежата)

Мариана Попова не скри разочарованието си, че не е поканена на концерта по Би Ти Ви!

Певицата Мариана Попова е една от малкото, които не пестят истината и директно заявяват това, което чувстват. Направи го и преди дни – по времето, когато течеше инициативата на Би Ти Ви – двучасов благотворителен онлайн концерт.

По време на излъчването зрителите имаха възможността да изпращат SMS-и с текст „Храна“, с които да помогнат на крайно нуждаещите се. Сред поканените изпълнители на концерта обаче не беше Мариана Попова.

Въпреки че новата й песен „Дъжд“ излезе тъкмо сега, телевизията избра да представи новото парче на Криско. Което според болшинството, си е чиста чалга.

Това явно засегна половинката на Веселин Плачков, която не спести коментара си в мрежата:

„Тъй като и аз много обичам инициативи за помощ, по личен избор и предпочитания на някой си, ще Ви кажа нещичко от сърце. Помагала съм и ще помагам на много хора истински нуждаещи се, помагала съм и на артисти, НО САМО ТАЛАНТЛИВИ!!!

Днес няма да помогна на никого от вкъщи защото никой не ме покани, но пък ще помогна на себе си като не гледам това събитие. А тя помощта си върви и е толкова личен избор колкото и избора да се покажеш без да можеш. С много обич!

Аз не помагам от вкъщи щото не ме поканИха. НЕ СЕ НАУЧИ ЕЙЙЙЙ…“, написа Мариана Попова.

Напук на всички хейтъри, тя направи и още нещо – придружи поста си със снимка, на която е без капка грим.

За нея тя си спечели куп овации, а потребителите са категорични, че и без макиаж си е абсолютно същата. И няма начин някой да не я познае, за разлика от повечето „вървежни“ певици, модели или обикновени бръмчалки.

Прегледана: 10076
1 Коментар
  1. […] си в мрежата. Всичко по темата и снимки вижте на nie-jenite.bg Let’s block ads! […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече