Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

От цигарите: Преслава крие бръчки като бразди! (Виж снимката, която разкри истината)

Преслава още няма 36 години, но си е отгледала „чудни“ пушачески бръчки!

След като изцяло смени физиономията си, поп фолк дивата Преслава изглежда щастлива и направо влюбена в себе си. Но перфектното й лице е такова, благодарение на прочутите филъри и фотошоп.

Дори те обаче не са в състояние да прикрият всичко. Не и когато певицата прави гримаси. Скорошно нейно фото с щерка й Паола разкри неприятната истина за силно изразените бръчки, които Преси си е отгледала над устните.

Става дума за типичните „пушачески“ или радиални бръчки около устата, които са почти неизменна част от лицето на всеки стар пушач. Преслава още няма 36 години (ще ги навърши лятото), но страстта й към тютюна вече си е казала думата.

На снимката с Паола певицата изпраща въздушна целувка, а наблюдателното око моментално фиксира, че устата й е… къдрава. Да, горната устна на добричлийката е „накъдрена“ в прекия смисъл на думата, а причина за това са дълбоките като бразди радиални бръчки.

Лошото при тях е, че нямат махане – не и без намесата на специални филъри, поставени от дерматолог. Потребителки в мрежата съветват Преслава да прибегне до тази услуга при пръв удобен случай, тъй като бръчките над устните са едни от най-състаряващите.

Добре ще е да подхранва кожата си редовно с подходяща козметика и масла, а най-препоръчително е да намали цигарите. В противен случай ще гледаме лицето й гладко и свежо само след обичайната му обработка с най-новите програмки.

Прегледана: 11212

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече