Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Драма: Майка почина от коронавирус по време на раждане

Майка, която е била заразена с коронавирус, е починала по време на раждане във Великобритания, съобщиха местни медии.   Тя е починала в болницата в Уитингтън, в Архуей, Северен Лондон, след раждането на детето, което е оцеляло.   Не е известно дали жената е имала някакви основни здравословни проблеми или само коронавирусът е причинил смъртта ѝ.   Казва се, че болничният персонал е напълно шокиран и „облян в сълзи“ след смъртта.   

Семейството на жената е останало „опустошено“ от кончината. Смята се, че бебето ѝ се се чувства добре, не е с положителен тест за коронавирус.   Здравен инспектор сподели: „Този случай е обект на специално разследване за определяне на причината за смъртта.“

  Тъжната новина идва, след като новородено бебе в Англия стана най-младият пациент в света, който е тестван положително за коронавирус.  

Майката на детето беше приета в болница през март с подозрение за пневмония, но положителният ѝ резултат за коронавирус стана известен едва след раждането.   Бебето и майката се лекували в отделни болници, тъй като състоянието на майката е било по-лошо от това на бебето.   Новороденото се лекува в болница „Северен Мидълсекс“, където е родено, докато майката е преместена в специализирана инфекциозна болница.

Прегледана: 5205

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече