Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

УНИКАЛНИ ПАПАРАШКИ СНИМКИ! Вижте Кристина Димитрова без грим! (Певицата неузнаваема в лице и доста едра в тяло)

Уникални папарашки снимки на Кристина Димитрова получихме Nie-jenite на редакционната поща от анонимен наш читател. На фотосите певицата е на работна среща с колеги и е имала неблагоразумието да отиде без грим и в доста неугледен вид.

Изглежда коронавирусът и изолацията не се отразяват добре на Димитрова, тъй като освен липсата на микиаж, личи, че и скоро не е посещавала фризьор.

„Косата й изглеждаше доста неподдържана, с нацъфтели краища и поне 2 пръста избуяли черни корени. Толкова ли не може да си купи една боя от магазина и да се изруси“, възмущава се нашият читател.

Очевидно изолацията се е отразила и на килограмите й. Кристина е доста напълняла в тяло, има и двойна брадичка. Доскоро близо 60-годишната изпълнителка демонстрираше завидна форма, но карантината и заседналият начин на живот явно са си оказали влияние.

Фенове съветват Димитрова да се стегне, защото ако продължава в същия дух, младото й гадже Васил Чипев скоро може да предпочете по-знойна красавица. Припомняме, че изпълнителката на „Липсваш ми“ има сериозна дългогодишна връзка с 12 години по-младия от нея Васил.

Прегледана: 17237

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече