Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ева Веселинова се изплаши от себе си: И у дома стои с едно кило грим върху лицето си! (Oще подробности + снимки)

Ева Веселинова опита да се покаже без грим, но реакцията на околните я стресна!

Репортерката и панелистка в „На кафе“ Ева Веселинова направи опит да смае потребителите в мрежата с „натуралната“ си и „естествена“ красота. Преди дни тя се пусна без грим от автомобила си, но вместо „осанна“, мнозина я „разпнаха“ за хрумката.

Както видяхме от nie-jenite.bg, истинското лице на Веселинова действително предизвика смайващ ефект, но в изцяло обратен смисъл. Множество потребителки коментираха, че водещата не прилича на себе си, а видът й е болнав и изморен.

Кожата на Ева, макар че вероятно е минала през един филтър, изглежда посивяла, захабена, бледа и с кафяви кръгове под очите. Което няма нищо общо със свежата красавица, усмихваща се всеки ден от студиото на Гала.

Явно тези реакции ошашавиха Веселинова, която вече не смее да се пусне в мрежата без да е шпакловала обилно лицето си преди това.

На една от последните си снимки тя се е изтегнала на дивана в хола си и чете книга, като съветва хората да бъдат позитивни, да спазват изолация и да се занимават с приятни неща у дома.

Отлично послание, но отправено в неадекватна за ситуацията визия – официален тоалет и повече от щедра замазка по лицето. Да й се чуди човек защо се мъчи толкова, горката…

Прегледана: 11378

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече